proho.gr
Η Samsung έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι συγκεκριμένα μοντέλα πρόκειται να λάβουν την ενημέρωση Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ωστόσο τώρα δίνει και έναν πλήρη κατάλογο μαζί με κάποιες αναμενόμενες ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Το Samsung Galaxy S II και Samsung Galaxy Note, θα αποτελέσουν τις πρώτες συσκευές που θα χαρούν το παγωτό της Google, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012. Το Google Nexus S της Samsung έχει ήδη πάρει μια μικρή δαγκωματιά, ενώ η γραμμή Nexus αποτελεί μια ειδική περίπτωση.

Τα υπόλοιπα τηλέφωνα Galaxy που πρόκειται να λάβουν την ενημέρωση είναι οι the Galaxy S II LTE and the Galaxy R. Επίσης από τις ταμπλέτες που θα υποδεχτούν το νέο λειτουργικό είναι οι Tab 10.1, Tab 8.9, Tab 7.7 και 7.0 Tab Plus.

Το χρονοδιάγραμμα ενημέρωσης για τα υπόλοιπα μοντέλα θα ανακοινωθεί αργότερα. Η Samsung προειδοποιεί ότι η ενημέρωση είναι δυνατόν να κυκλοφορήσει σε διαφορετικούς χρόνους, ανάλογα την αγορά και τους παρόχους.

Οι υπόλοιπες συσκευές της σειράς Galaxy φαίνεται να είναι πιο άτυχες, τουλάχιστον σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Σίγουρα θα κυκλοφορήσουν, όπως έχουν ήδη κυκλοφορήσει διάφορα custom ROM, σε περίπτωση που θέλετε οπωσδήποτε να το εγκαταστήσετε σε κάποια άλλη συσκευή.