To YouTube ενίσχυσε τα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο την Τετάρτη με ένα ακόμα εργαλείο, μεγαλώνοντας έτσι την λίστα αυτών που είχε παρουσιάσει την περασμένη εβδομάδα.

Μία beta, έτσι, έκδοση επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν 2D βίντεο σε 3D με ένα και μόνο εργαλείο. Αν και η μετατροπή γίνεται βασιζόμενη σε λογισμικό, το καλό είναι ότι θα σας σώσει από το να πρέπει να αγοράσετε κάποιο κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα 3D ή κάποιας ταμπλέτας αντίστοιχα.

Κάθε πιστοποιημένος χρήστης έχει πλέον την δυνατότητα να μεταφορτώνει βίντεο απεριόριστου μήκους. Η πιστοποίηση του εκάστοτε χρήστη θα μπορεί να γίνει πολύ απλά μέσω ενός γραπτού μηνύματος από το τηλέφωνο.

Παρόλα αυτά για να μπορέσετε να δείτε το 3D βίντεο θα χρειαστείτε τα ειδικά γυαλιά ή οθόνη που να υποστηρίζει τρισδιάστατη προβολή.

Το YouTube, φυσικά παραδέχεται ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με τα γυρίσματα 3D εξοπλισμού, ωστόσο μην βιάζεστε γιατί είπαμε είναι ακόμα σε beta μορφή, σίγουρα οι όποιες βελτιώσεις θα γίνουν μέχρι την κανονική έκδοση θα είναι προς το καλύτερο.

Πηγή: proho.gr