Με δάκρυα στα μάτια, ο Νταβίντ Λουίζ ζητάει συγνώμη από τους συμπατριώτες του, ενώ ο Ζούλιο Σέζαρ παραδέχεται πως δεν μπορεί να καταλάβει από που ήρθε αυτός ο διασυρμός!

Ηγετική παρουσία του Νταβίντ Λουίζ, που βγήκε μπροστά στα δύσκολα και κλαίγοντας ζήτησε συγνώμη από τους συμπατριώτες του, στους οποίους ήθελε να δώσει χαρά, αλλά απέτυχε! «Ήθελα να δώσω λίγη χαρά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, στους συμπατριώτες μου που έχουν υποφέρει τόσο, θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους τους Βραζιλιάνους» είπε αρχικά και συνέχισε: «Στην ζωή μου έχω μάθει να μην κρύβομαι, ούτε να το βάζω κάτω. Μία μέρα θα επανορθώσουμε, δεν ξέρω πως, αλλά θα το κάνουμε».

Από την μεριά του ο Ζούλιο Σέζαρ, δεν μπορούσε να καταλάβει πως ήρθε αυτή η τόσο βαριά ήττα και έλεγε πως: «Πραγματικά δε μπορώ να εξηγήσω τι έχει γίνει σήμερα, δεν μπορώ. Η Γερμανία είναι καλή ομάδα, το ξέραμε, αλλά μετά το πρώτο γκολ καταρρεύσαμε. Είμαι πραγματικά συντετριμμένος, ειδικά εγώ, θα προτιμούσα να χάναμε με 1-0 και με δικό μου λάθος, παρά το 7-1 που θα μείνει στην ιστορία».

Πηγή: gazzetta.gr