Η εμφάνιση του Ντάλεϊ Μπλιντ με την εθνική Ολλανδίας ενάντια την Ισπανία για τον Β’ Όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μπρένταν Ρότζερς.

Σε αναζήτηση αριστερού μπακ βρίσκεται η Λίβερπουλ και ο 24χρονος άσος του Άγιαξ φαίνεται να είναι ο νούμερο ένα στόχος των «κόκκινων», με την «Telegraaf» να πηγαίνει το θέμα ένα βήμα παρακάτω.

Συγκεκριμένα, η ολλανδική ιστοσελίδα αναφέρει πως οι εκπρόσωποι της ομάδας του «Άνφιλντ» έχουν ήδη προσεγγίσει την διοίκηση του Αίαντα κι έχουν ετοιμάσει μια πρόταση της τάξης των 12.5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του!

Ωστόσο, η Λίβερπουλ όπως φαίνεται θα έχει πολλούς αντιπάλους για την περίπτωση του Μπλιντ, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπορούσια Ντόρτμουντ θα «κονταροχτυπηθούν» για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Σημαντικό ρόλο πάντως ενδέχεται να παίξει ο Λουίς φαν Χάαλ που τον προπονεί τώρα στους «οράνιε» και τον Ιούλιο θα πάρει τα ηνία των «κόκκινων διαβόλων». Η απόφασή του ίσως αποδειχθεί κομβική για το μέλλον του διεθνούς μπακ.

Πηγή: Sport-fm.gr