Ως την σπουδαιότερη ομάδα στην Αγγλία τα τελευταία 15 χρόνια, βάσει των επιτυχιών που είχε χαρακτήρισε την Τσέλσι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής των «μπλε».

Παρά το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι προέρχονται από μία καταστροφική σεζόν σε όλα τα επίπεδα, ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε πως θέλει να επαναφέρει την Τσέλσι στο δρόμο των επιτυχιών, τονίζοντας πως ήταν πολύ εύκολη η απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση που του κατατέθηκε.

«Για μένα είναι απόλαυση και τιμή να εμπλέκομαι σε έναν σύλλογο όπως η Τσέλσι. Είμαστε ενθουσιασμένοι και γνωρίζω πολύ καλά την Τσέλσι, είναι ένας από τους σπουδαιότερους συλλόγους στον κόσμο. Οπότε ήταν εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να έρθω εδώ», τόνισε αρχικά ο Ποτσετίνο και πρόσθεσε:

«Η ιστορία της Τσέλσι είναι να νικάει και να βρίσκεται στην κορυφή. Δεν μπορούμε να έχουμε σκαμπανεβάσματα. Στα τελευταία 10, 12, 15 χρόνια, η Τσέλσι είναι η σπουδαιότερη ομάδα στην Αγγλία. Υπάρχει κουλτούρα νίκης εδώ. Θέλουμε να φέρουμε ξανά την ευτυχία σε αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιρικό σύλλογο».