Μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε για τη Σεβίλλη με την κατάκτηση του Europa League και την εξασφάλιση, αυτομάτως, της συμμετοχής στο Champions League, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στο κλαμπ είναι όλα τέλεια και η απόδειξη είναι η απόφαση της διοίκησης να θέλει προς πώληση… όλους τους παίκτες.

Η φετινή σεζόν δεν ήταν καλή για την ομάδα της Ανδαλουσίας, έκλεισε όμως καλά με την κατάκτηση του Europa League… για ακόμη μία φορά. Μία επιτυχία, όμως, που δεν αρκεί για να αντιμετωπίσει το κλαμπ τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η Marca, ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Πέπε Κάστρο, ενημέρωσε τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή για τα χρέη του κλαμπ τα οποία υπολογίζονται πλέον στα 90 εκατ. ευρώ, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι θα ακούσει οποιαδήποτε πρόταση για οποιονδήποτε παίκτη. Δεν υπάρχει κανείς, δηλαδή, που να μπαίνει στην κατηγορία «δεν πωλείται».

Σε σχέση, πάντως, με τα χρέη που έχουν οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, τα 90 εκατ. ευρώ της Σεβίλλης μοιάζουν με… τίποτα, οπότε μάλλον είναι και λίγο υπερβολικό το «πωλούνται όλοι» της διοίκησης.