Η Μπάγερν Μονάχου έχει τον Χάρι Κέιν ως Νο1 στόχο για την ενίσχυσή της στην επίθεση και το δείχνει και με πράξεις πλέον αφού κατέθεσε πρόταση 70 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ, έχοντας ήδη συμφωνήσει μαζί του, η οποία όμως απορρίφθηκε, γεγονός που σημαίνει ότι θα επανέλθει με νέα.

Ο διεθνής Άγγλος φορ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τους Λονδρέζους και έχει σταματήσει τις συζητήσεις για την ανανέωσή του, δείχνοντας έτσι ότι σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Ενδεχόμενο που ενισχύεται από όσα μεταδίδουν σε Γερμανία και Αγγλία περί συμφωνίας της Μπάγερν με τον Κέιν, μετά τις συναντήσεις που είχαν οι άνθρωποι του κλαμπ με την οικογένεια του παίκτη. Με δεδομένη, επομένως, αυτή τη συμφωνία οι Βαυαροί έκαναν πρόταση 70 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ, η οποία όμως απάντησε αρνητικά.

Γεγονός, πάντως, που δεν θα πτοήσει τη Μπάγερν που θα επανέλθει με νέα, την ίδια ώρα που ο Guardian υποστηρίζει ότι οι Λονδρέζοι δεν πρόκειται να πουν «ναι» σε καμία πρόταση που θα είναι μικρότερη από τα 100 εκατ. λίρες (116 εκατ. ευρώ).