Έτοιμος να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο βόλεϊ γυναικών είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά το 3-1 στον πρώτο τελικό εντός έδρας επικράτησε του Ολυμπιακού με το ίδιο σκορ και στον δεύτερο, εκτός έδρας, πράγμα που σημαίνει ότι έκανε το 2-0 και θέλει ακόμη μία νίκη για να σηκώσει την κούπα.

Οι πράσινες είχαν το προβάδισμα μετά τη νίκη στον πρώτο τελικό και μπήκαν και στον δεύτερο αποφασισμένες να δείξουν ότι… δεν αστειεύονται. Έτσι, έκαναν δικό τους το πρώτο σετ με 27-25 και ήταν ακόμη καλύτερες στο δεύτερο, το οποίο επίσης έκαναν δικό τους, αυτή τη φορά με 25-19.

Έτσι, ο Ολυμπιακός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, καταφέρνοντας όμως να αντιδράσει, αφού έπειτα από μεγάλη μάχη πήρε το τρίτο σετ με 29-27 και μείωσε σε 2-1, αποκτώντας ξανά ελπίδες για νίκη. Ελπίδες που αποδείχθηκαν φρούδες όμως…

Στο 4ο σετ ο Παναθηναϊκός ήταν πιο ψύχραιμος και το πήρε με 25-23 παίρνοντας μαζί και τη νίκη, κυνηγώντας πλέον ακόμη μία, στον τρίτο τελικό που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-27, 19-25, 29-27, 23-25