Η ΑΕΚ είχε τονίσει σε ανακοίνωσή της προς τους οπαδούς της ότι δεν θα πρέπει να ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά κάποιοι είχαν διαφορετική άποψη και άρχισαν το ταξίδι, το οποίο όμως διακόπηκε στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, όπου η αστυνομία τούς σταμάτησε και τους υποχρέωσε να πάρουν το δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα.

Πρόκειται για το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της Ένωσης πριν μπει στο νέο γήπεδό της, στην OPAP Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη διοίκηση ήθελαν και θέλουν να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας, οπότε ζήτησαν από τους οπαδούς να μην ταξιδέψουν στο Αγρίνιο.

Περίπου 150 φίλοι της Ένωσης, όμως, δεν συμφωνούσαν με αυτό και ξεκίνησαν με βαν και αυτοκίνητα για το Αγρίνιο, μέχρι που τελικά αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσαν να πάνε εκεί. Γιατί; Επειδή η αστυνομία σταμάτησε τα βαν και τα αυτοκίνητα στα διόδια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και με τη συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ έκαναν… αναστροφή και πήραν τον δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει πάντως, είναι αρκετοί οι οπαδοί της ΑΕΚ που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και αναμένεται να βρίσκονται, έστω μεμονωμένα, στις εξέδρες του γηπέδου του Αγρινίου.