Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό ο οποίος αναμένεται δύσκολος και η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ζητάει από τους οπαδούς να μην ταξιδέψουν στο Αγρίνιο προκειμένου να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος τιμωρίας για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο θα είναι κόντρα στον Ιωνικό στην… OPAP Arena!

Η Ένωση ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι, είναι ήδη στο -6 από την κορυφή μετά τη διεξαγωγή των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών και είναι υποχρεωμένη να νικήσει στο Αγρίνιο για να μη χάσει κι άλλο έδαφος. Ένα παιχνίδι που αναμένεται δύσκολο για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία δεν θα έχει την υποστήριξη των οπαδών της.

Αυτό, τουλάχιστον, θέλει η ΠΑΕ και το έκανε σαφές με την παρακάτω ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής…

«Φίλοι της ομάδας μας

Όπως είναι γνωστό, σήμερα (14/9) η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων της μεταξύ μας αναμέτρησης το ερχόμενο Σάββατο (17/9), στο Αγρίνιο. Σε αυτή γνωστοποιεί πως δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους και δεν προβλέπεται η διάθεση κερκίδας για φιλοξενούμενους (δεδομένου ότι η Θύρα 3 θα διατεθεί σε παιδιά των ακαδημιών και μαθητές).

Ως εκ τούτου είμαστε αναγκασμένοι να σας απευθύνουμε έκκληση να μην μπει κανείς στην διαδικασία να προσπαθήσει να βρεθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού για τον αγώνα του Σαββάτου.

Οτιδήποτε διαφορετικό συμβεί, υπό τις συγκεκριμένες περιστάσεις, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας. Και ειδικότερα την διεξαγωγή με τις συνθήκες που όλοι θέλουμε, του πρώτου αγώνα στην έδρα μας στην Νέα Φιλαδέλφεια, με αντίπαλο τον Ιωνικό, που ακολουθεί.

Παρακαλούμε προστατέψτε την ομάδα μας και μην μετακινηθείτε στο Αγρίνιο!».