Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, το… πιο χαλαρό, ολοκληρώθηκε και τη Δευτέρα (27/6) η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα λάβει μέρος το βασικό στάδιο της όλης διαδικασίας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αφήνει εκτός αποστολής τρεις παίκτες που δεν υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, αυτοί οι τρεις είναι οι Λούκας Τέιλορ, Νίκα Νινούα και Λέο Ζαμπά, με τον τελευταίο να παραμένει στη Βραζιλία και να συνεχίζει τις επαφές του προκειμένου να βρει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού στη Θεσσαλονίκη δεν έχει μέλλον.

Από εκεί και πέρα, ο Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή έξι παίκτες του ΠΑΟΚ Β’ και συγκεκριμένα τους Μάροβιτς, Κουλιεράκη, Παναγιώτου, Τζίμα, Μπαλωμένο, Τσαούση, ενώ οι Τόμας Μουργκ, Ενέα Μιχάι και Γιασμίν Κούρτιτς θα ενσωματωθούν στην αποστολή τις επόμενες μέρες αφού έχουν άδεια λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες (Μιχάι, Κούρτιτς) και προσωπικού θέματος (Μουργκ).

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία είναι οι Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Μάροβιτς, Σάστρε, Λύρατζης, Τζίμας, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Κάργας, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Λάμπρου, Τσόλακ, Ολιβέιρα.