Στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League η εικόνα στο Ολυμπιακός – Άρης ήταν διαφορετική από ό,τι είχαμε συνηθίσει, αφού υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων. Κάτι που οι οργανωμένοι οπαδοί των κίτρινων θέλει να επαναληφθεί και στην αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Παναθηναϊκό, αφού απηύθυναν πρόσκληση στη Θύρα 13 όπως αναφέρει ο Super 3 σε ανακοίνωσή του.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν επιτρέπεται, ως γνωστόν, η παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, εκτός κι αν συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Κάτι που έγινε στο Ολυμπιακός – Άρης, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν ανάλογο σκηνικό και στο εντός έδρας παιχνίδι τους με τον Παναθηναϊκό.

Κάτι που επιβεβαίωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί τους, με την ανακοίνωση του Super 3, στην οποία αναφέρονται τα εξής…

«Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να ξανά έχουμε αυτή την εικόνα. Θεωρούμε άλλωστε την Θύρα 13 σοβαρό αντίπαλο, στο θέμα εξέδρας-κερκίδας και η αλήθεια είναι ότι μέσα από παρουσίες φιλοξενούμενων γίνεσαι κι εσύ καλύτερος.

Παρόλα αυτά, θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους φιλάθλους του ΑΡΗ, που είχαν σκοπό να προμηθευτούν εισιτήριο για τη θύρα 3+1 του Χαρίλαου, να επιλέξουν τη θύρα 1, σε περίπτωση που κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού αποφασίσουν τελικά να υποστηρίξουν την ομάδα τους, σε ένα ομολογουμένως κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι. Δεσμευόμαστε πως δε θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ»