Σε… σίριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση της παραμονής του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο ο Κροάτης στόπερ να είναι μοιρασμένες.

Ο διεθνής άσος αναμένεται να δώσει εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο την τελική του απάντηση στους «πράσινους», έχοντας την ίδια ώρα πρόταση και από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι συμπατριώτες του «Σίφο» προσφέρουν περισσότερα χρήματα ετησίως στον παίκτη, ο οποίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κροατία για οικονομικούς λόγους. Μάλιστα, η Ντιναμό διεκδικεί τη συμμετοχή στο Champions League κάθε χρόνο. Ωστόσο, ο Σίλντενφελντ έχει δεθεί στο «τριφύλλι» και είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα.

Εν τω μεταξύ, από τη Βρετανία προέκυψε η πληροφορία πως ο Παναθηναϊκός έχει διερευνήσει την περίπτωση του Ντάνι Γουίλσον. Πρόκειται για τον 24χρονο αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό της Χαρτς, μία ομάδα που διατηρεί ακόμη και τώρα αρκετά καλές σχέσεις ο Τάκης Φύσσας.

Μάλιστα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» είχε παρακολουθήσει παιχνίδι της σκοτσέζικης ομάδας στις 20 Δεκεμβρίου 2014. Όπως γράφει η SportDay, ο Γουίλσον δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους «πράσινους», ούτε προορίζεται για να καλύψει το ενδεχόμενο κενό που μπορεί να δημιουργηθεί από την αποχώρηση του Σίλντενφελντ.

Ο αρχηγός της Χαρτς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016, αλλά υπάρχει η πληροφορία πως αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, τότε μπορεί να φύγει και ως ελεύθερος. Ο Γουίλσον, εκτός από τη Χαρτς, έχει αγωνιστεί επίσης στις ακαδημίες της Ρέιντζερς, πήγε στη Λίβερπουλ και στη συνέχεια πέρασε από τη Μπλάκπουλ και τη Μπρίστολ Σίτι.

Πηγή: sport-fm.gr