Αν νομίζετε πως ό,τι συνέβη χθες στους Ζωσιμάδες μέχρι να αναβληθεί ο αγώνας μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκού λόγω της πυκνής ομίχλης ήταν κάτι πρωτοφανές, κάνετε λάθος.

Υπάρχει προηγούμενο και μάλιστα πολύ πιο… περιπετειώδες, ξανά σε αγώνα των Ηπειρωτών και στο ίδιο γήπεδο και την ίδια εποχή. Πριν από 14 χρόνια, στις 3 Ιανουαρίου του 2001, ο αγώνας μεταξύ ΠΑΣ και Πανιωνίου είχε διακοπεί μετά από 27 λεπτά λόγω διακοπής ρεύματος στο γήπεδο κι από τη στιγμή που η βλάβη δεν μπορούσε να αποκατασταθεί γρήγορα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά μια εβδομάδα μετά, αλλά δεν πρόλαβαν να αναμετρηθούν για περισσότερα από 18 λεπτά, προτού υπάρξει νέα διακοπή λόγω… πυκνής ομίχλης.

Το ματς ορίστηκε τελικά σε νέα ημερομηνία και μάλιστα αποφασίστηκε να αρχίσει από το μηδέν και δίχως να υπολογίζονται όσα είχαν αναγραφεί στο φύλλο αγώνα των δύο προηγούμενων «προσπαθειών» να γίνει το παιχνίδι. Όλα αυτά παρότι ο ΠΑΣ είχε προηγηθεί με πέναλτι του Τάτση και οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πρεζέ.

Η στοιχειωμένη αναμέτρηση άρχισε την επομένη από την αρχή και ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2, με τους «κυανέρυθρους» να προηγούνται δις με πέναλτι του Γκώνια (27’ και 54’), αλλά τους γηπεδούχους, που είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους λόγω αποβολής του Κλάεβιτς, να ισοφαρίζουν με πέναλτι του Τάτση (37’) και κεφαλιά του Κορμαρή (86’).

Πηγή: sport-fm.gr