Την πρόθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να ενταχθεί στην εθνική Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών, στην περίπτωση που προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσω Καναδά, γνωστοποίησε ο μάνατζερ του αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιώργος Πάνου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της εκπομπής «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, δήλωσε πως «ο στόχος είναι να είναι εκεί. Πάντα να είναι όταν μπορεί, είναι υγιής και διαθέσιμος».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πορεία του κορυφαίου Έλληνα μπασκεμπολίστα στο ΝΒΑ και στην ομάδα με την οποία έχει συνδέσει όλα του τα χρόνια εκεί. Απέδωσε την επιτυχία του στη μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτήσει, αλλά και στην τύχη που είχε. Βεβαίως, εξήγησε ότι για να είναι στο πλευρό του ένας τέτοιος παράγοντας, ο οποιοσδήποτε πρέπει «να έχει δουλέψει πολύ, ώστε να την αρπάξει».

Τέλος, ο κ. Πάνου μίλησε και για την πορεία του Κώστα Αντετοκούνμπο, για τον οποίο είπε ότι «στόχος του είναι να βρει έναν χώρο και χρόνο συμμετοχής σε ένα περιβάλλον που και θα τον εμπιστευτεί και θα του δώσει χρόνο να παίξει, για να βγάλει τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια».