Ο Χεζόνια ισοφάρισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο στην παράταση με 86-83.

Τρεις διαδοχικές ήττες μετρούσαν στη Euroleague οι πράσινοι αλλά επέστρεψαν στις επιτυχίες, με την Ελλάδα να πανηγυρίζει δεύτερη νίκη μέσα σε δύο μέρες, μετά και το πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια. Μέχρι και πριν λίγα χρόνια αυτό ήταν αυτονόητο, τώρα μοιάζει σαν… ψέμα. Και ειδικά όταν γίνεται πρωταπριλιά. Είναι αλήθεια όμως, αφού η ομάδα του Όντεντ Κάτας αντέδρασε, έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη στην παράταση.

Κάτι που λίγοι μπορούσαν να υποθέσουν όταν η πρώτη περίοδος έκλεινε με το σκορ στο 15-26 και το ημίχρονο με 29-46. Στο β’ μέρος, όμως, η κατάσταση άρχισε να αλλάζει σταδιακά. Με περισσότερη ένταση στην άμυνα και με τον Μπέντιλ να τροφοδοτείται και να δίνει λύσεις κοντά στο καλάθι, ο Παναθηναϊκός μείωσε στο -10 (49-59) με το τέλος της τρίτης περιόδου και τα έδωσε όλα στην τέταρτη.

Ο Παπαπέτρου ανέβασε την απόδοσή του, ο Μπέντιλ παρέμενε καλός, ο Παπαγιάννης ήταν πολύ θετικός και στο τέλος, όταν χρειαζόταν αυτός που θα έδινε τη λύση, ανέλαβε ο Χεζόνια. Ο Κροάτης με ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 70-70 ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος, έβαλε μπροστά τους πράσινους με 73-70 με το ξεκίνημα της παράτασης και από εκεί και πέρα ο Μακ… πήρε μπρος και έστειλε τον Παναθηναϊκό ακόμη και στο +10, για να επικρατήσει τελικά με 86-83.

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 29-46, 49-59, 70-70 (κ.α.), 86-83 (παρ.)