Πολλά είναι τα προβλήματα του ΠΑΟΚ. Όπως διαπιστώθηκε, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες, ενώ δεν προπονήθηκαν Ελ Ζαρ και Κουτσιανικούλης.

Ο Πολωνός άσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και η μαγνητική τομογραφία έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη β΄ βαθμού έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Ο χρόνος της αποθεραπείας του θα είναι περίπου δύο μήνες.

Αυτό, όμως, δεν ήταν το μόνο δυσάρεστο για τον Μάκη Χάβο, αφού τέσσερις ακόμη παίκτες του «δικεφάλου» δεν πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση. Ο λόγος για τους Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Κουτσιανικούλη και Μαλεζά, οι οποίοι έμειναν εκτός προγράμματος.

Ο Χιλιανός αμυντικός δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους, επειδή είχε ενοχλήσεις στη γάμπα από ένα χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα απέναντι στην Καβάλα. Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ αποχώρησε από τις προπονητικές εγκαταστάσεις λόγω ίωσης, ενώ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης υπέστη κάκωση ποδοκνημικής και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για 2-3 μέρες. Ο Στέλιος Μαλεζάς αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα. Ο Βλάνταν Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Πηγή: gazzetta.gr