«Πράσινο» ανάβει ο Ζοσέ Μουρίνιο στην επιστροφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Τσέλσι.

Ο «Special One» με δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του 37χρονου επιθετικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γαλατασαράι και είναι στο στόχαστρο της Γιουβέντους.

Πάντως, ο πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι δεν θέλει τον Ντρογκμπά μόνο λόγω του παρελθόντος του, καθώς την δεδομένη στιγμή τον θεωρεί από τους καλύτερους επιθετικούς και θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ του.

«Θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες και τίτλους και ο Ντιντιέ (Ντρογκμπά) είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη και εξακολουθεί να είναι πολύ προσαρμοσμένος στις συνθήκες της Premier League», είπε αρχικά ο Μουρίνιο και συνέχισε λέγοντας:

«Κινούμαστε την περίπτωση του με μη συναισθηματικούς τρόπους. Αν γυρίσει πίσω, δεν είναι επειδή είναι ο Ντρογκμπά ή επειδή έχει σκοράρει τα πιο σημαντικά γκολ στην ιστορία της Τσέλσι ή επειδή, όπως έχω διαβάσει κάπου, χρειάζομαι ένα βοηθό. Όχι».

Παράλληλα ο τεχνικός δήλωσε: «Αν γυρίσει πίσω -η απόφαση πρέπει να γίνει σύντομα, πάντως, γιατί θέλω να κλείσουν τα αποδυτήρια- είναι επειδή ως παίκτης τη δυνατότητα να κάνει την ομάδα πιο δυνατή. Θεωρούμε ότι Ντιντιέ “ανήκει” σε εμάς. Έρχεται πίσω ως παίκτης για ένα ή δύο χρόνια; Ας δούμε τι πρόκειται να συμβεί».

Πηγή: sport-fm.gr