Γεμάτο ένταση ήταν το χθεσινοβραδινό παιχνίδι ρεβάνς ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Μετά τη «λευκή» ισοπαλία 0-0 και σε συνδυασμό με το 1-2 του πρώτου αγώνα στο Μιλάνο, οι «μπιανκονέρι» πήραν την πρόκριση επί των «νερατζούρι» για τον τελικό της Ρώμης.

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα… παρατράγουδα, με τον Αντρέα Ανιέλι να «στολίζει» τον Αντόνιο Κόντε λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ωστόσο, υπήρχε λόγος γι’ αυτό, όπως φαίνεται και από ένα βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Λίγο νωρίτερα, λοιπόν, ο πρώην τεχνικός της Γιούβε και νυν της Ίντερ, κατά την είσοδό του στη φυσούνα για το ημίχρονο, «συνελήφθη» από τον φακό να κάνει εκνευρισμένος μια άσεμνη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο προς τους παράγοντες των γηπεδούχων.

Ακόμη νωρίτερα, στο 10ο λεπτό του αγώνα, ο Κόντε διαμαρτυρήθηκε έντονα για μαρκάρισμα του Φρεντερίκο Μπερναρντέσκι στον Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να σηκώνεται από τον πάγκο της ομάδας του και να του ζητά να σέβεται. Γενικά, το derby d’Italia ήταν «γεμάτο», παρά την απουσία κόσμου στις κερκίδες.

Δείτε τη χειρονομία του Κόντε: