Επισήμως θα αγωνίζεται στο Κατάρ από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Στοχ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Φενέρμπαχτσε, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Αλ Άιν.

Μετά την επίσημη παρουσίασή του από τη νέα του ομάδα, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πήρε μέρος και στην προπόνηση του συλλόγου.

«Πρέπει να δουλέψει σκληρά για να καταφέρει ο ίδιος και η ομάδα να φτάσουν τους στόχους τους. Έχω έρθει σε επαφή μαζί του και του έχω τονίσει πως περιμένω πολλά πράγματα από αυτόν. Ο Στοχ είναι ένας ταχύτατος παίκτης και εμείς χρειαζόμασταν έναν με τέτοια εκρηκτικότητα. Πιστεύω πως θα προσαρμοστεί γρήγορα», υπογράμμισε ο προπονητής της Αλ Άιν, Ζλάτκο Ντάλιτς.

«Δεν γνωρίζω καλά την Αλ Άιν, αλλά ξέρω πως είναι από τις καλύτερες στην Ασία και στο Κατάρ. Θα προσπαθήσω πολύ για να προσαρμοστώ γρήγορα και να πετύχω τους στόχους μου. Γνωρίζω τον Γκίαν Ασαμόα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω αυτόν και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, με σκοπό να δώσουμε χαρά στους φίλαθλους της ομάδας», συμπλήρωσε ο Στοχ.

Πηγή: Sport-fm.gr