Μπορεί ο Τόμας Τούχελ να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο αυτή την άποψη δεν φαίνεται να τη συμμερίζονται οι επιτελείς του συλλόγου. Σύμφωνα με τη Bild, ο Γερμανός τεχνικός αποτελεί ήδη παρελθόν από τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας και ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

Η Παρί βρίσκεται στην τρίτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, μόλις 1 βαθμό πίσω από τις δύο ομάδες που μοιράζονται την κορυφή, τη Λιλ και τη Λιόν. Αυτό φαίνεται αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία για τη διοίκηση του συλλόγου για να λύσει τη συνεργασία της με τον 47χρονο προπονητή, ο οποίος βρίσκεται… στο μάτι του κυκλώνα από το καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι του παριζιάνικου συλλόγου δεν… του συγχωρέσαν το γεγονός ότι έχασε το Champions League της προηγούμενης σεζόν από την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό της Λισαβόνας, όπου η ομάδα του έχασε με 1-0. Ωστόσο, με τον Τούχελ ήταν η πρώτη φορά που έφτασε τόσο ψηλά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Άλλωστε, τον Γερμανό τον είχε ήδη «αδειάσει» από εκείνη την ημέρα ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, που μετά το ματς από τους Βαυαρούς δεν τον έριξε ούτε βλέμμα, την ώρα που πήγε να αγκαλιάσει τον Νεϊμάρ, ο οποίος για ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι ήταν… άφαντος. Επίσης, του είχαν καταλογίσει πως προτίμησε να βάλει στο παιχνίδι τον Τσούπο Μότινγκ αντί του Ικάρντι, αλλά και το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε τον Σαράμπια.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ένας προπονητής που μπορεί να ταιριάξει, λόγω και του έντονου αργεντίνικου στοιχείου στη γαλλική ομάδα.

Το γεγονός ότι η λύση της συνεργασίας μεταξύ Παρί και Τούχελ έρχεται λίγες ημέρες μετά την είδηση πως η Ντόρτμουντ ψάχνει νέο προπονητή, με τον Μισέλ Φαβρ να αποτελεί παρελθόν, δημιουργεί ήδη φημολογία για πιθανή επιστροφή του 47χρονου στη Βεστφαλία.