Το ότι ο Τάτα Μαρτίνο θα αποχωρήσει απ’ τον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο. Το ότι έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση του διαδόχου του, είναι επίσης γνωστό. Και σήμερα φαίνεται η υπόθεση πήγε ένα βήμα παρακάτω!

Διότι ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Άντονι Θουμπιθαρέτα είχε αποδεδειγμένα ραντεβού με τον Λουίς Ενρίκε για να μιλήσουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Μια συνομιλία που κράτησε περίπου 3 ώρες, δείγμα το πόσο σοβαρή φαίνεται η προοπτική να επιστρέψει στο «Καμπ Νου» ένα… παιδί της Μπάρτσα, που για τρία χρόνια (2008-2011) προπονούσε την δεύτερη ομάδα.

Ο νυν τεχνικός της Θέλτα -που έσωσε το σύλλογο του Βίγο πολύ εύκολα- προφανώς και θα ήθελε να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Η συζήτηση φέρεται να έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ το «παρών» έδωσαν και δύο ακόμα άτομα απ’ το επιτελείο των Καταλανών, που πιθανώς ανέλυσαν και το πλάνο απ’ τη νέα σεζόν.

Εξελίξεις αναμένονται σχετικά άμεσα και φαίνεται πως αυτή τη στιγμή ο Λουίς Ενρίκε «παίζει» πολύ δυνατά και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον πάγκο. Πόσω μάλλον, όταν η γαλλική «Equipe» αποκάλυψε -επικαλούμενη δικές της πληροφορίες- πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέρριψε ευγενικά την πρόταση που του έγινε για να αναλάβει το «τιμόνι» της Μπαρτσελόνα, θέλοντας να μείνει στην αγαπημένη του Μπιλμπάο -με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2015- και να την οδηγήσει και του χρόνου σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Πηγή: Sport-fm.gr