Το γκολ του Σάλομον στο 29′ υποχρέωσε τον Ολυμπιακό σε ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού ήταν για τον Ατρόμητο στο 8′ με το σουτ του Μανούσου που απέκρουσε ο Τζολάκης, για να απαντήσει ο Ολυμπιακός στο 13′ με το σουτ του Καμαρά που έφυγε λίγο άουτ. Το ματς δεν είχε και τον καλύτερο ρυθμό αλλά είχε δύο ομάδες που έπαιζαν ανοιχτά και στο 29′ είχε και γκολ, αφού ο Σάλομον με ωραίο τρόπο, μετά το όχι και τόσο ωραίο διώξιμο της άμυνας, έκανε το 1-0 για τους Περιστεριώτες.

Δέκα λεπτά μετά ο Μανούσος θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους αλλά αστόχησε, με τους ερυθρόλευκους να μην ικανοποιούν με την απόδοση τους. Και δεν ικανοποίησαν ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έλειψαν οι καλές φάσεις. Για την ακρίβεια, την καλύτερη την είχε ο Ατρόμητος στο 71′ με το φάουλ του Ούμπιδες, το οποίο απέκρουσε ο Τζολάκης.

Το ματς δεν πήγαινε καλά για τον Ολυμπιακό που είδε τον Βαλμπουενά να αποχωρεί λόγω τραυματισμού και ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει μια νίκη, η οποία του δίνει ψυχολογική ώθηση μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Τομάσεβιτς (67′ Στρούγγης), Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Σάλομον, Ούμπιδες (74′ Χαρίσης), Ραμπέγιο (46′ Μουνίθ), Αγκάγιεφ (46′ Γιακουμάκης), Μανούσος (67′ Κωτσόπουλος).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Μπρούνο, Σισέ (66′ Παπαδόπουλος), Μπα, Τοροσίδης (66′ Χολέμπας), Καφού (77′ Σουρλής), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (66′ Ραφίνια), Βαλμπουενά (77′ Κάιπερς), Χασάν, Ελ Αραμπί.