Μία μέρα πριν την επιστροφή του Ολυμπιακού στο γήπεδο, ο Ματιέ Βαλμπουενά δίνει το σύνθημα στην ομάδα του.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πρεμιέρα των πλέι οφ και θα το κάνουν με τον Γάλλο να υπολογίζεται κανονικά, αφού μπήκε στην αποστολή παρά το σφίξιμο που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο είναι απλά ένας από τους στόχους που έχει ο Βαλμπουενά, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Προφανώς είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γιατί είμαστε πρώτοι και ανυπομονούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά όπως αρχίσαμε. Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο και φυσικά να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας στο Europa League», ήταν τα λόγια του Γάλλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στη διακοπή της σεζόν λόγω του κορονοϊού.

«Σταματήσαμε ξαφνικά τη σεζόν, όταν η ομάδα πήγαινε πολύ καλά. Ήταν ενοχλητικό που έπρεπε να μείνουμε στο σπίτι, αλλά ήταν σημαντικό να απομονωθούμε για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού και να προστατεύσουμε τους αγαπημένους και τις οικογένειές μας», είπε.