Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη απέκτησε ξανά ζωή και ο Πέδρο Μαρτίνς ανυπομονεί για επιστροφή στη δράση.

Με την κυβέρνηση να δίνει το πράσινο φως για ατομικές προπονήσεις, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στη δουλειά, έστω και χωρισμένοι σε γκρουπ και με έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Είναι, όπως και να έχει, ένα βήμα κι αυτό προς την επιστροφή στη δράση, κάτι που ο Μαρτίνε εύχεται να συμβεί σύντομα, όπως τόνισε στην ιστοσελίδα των Πειραιωτών.

«Είναι τεράστια η χαρά μας που ξεκινάμε ένα καινούριο στάδιο και μια καινούρια φάση στις ζωές μας. Ελπίζουμε να τελειώσουμε τη σεζόν και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η επιθυμία μας, να βρεθούμε στο γήπεδο μας, να προπονηθούμε και να αγωνιστούμε. Είναι μια τεράστια ευχαρίστηση που μπορούμε να ξαναβρεθούμε στις προπονήσεις. Κουραστήκαμε να μένουμε στο σπίτι», είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και συμπλήρωσε.

«Και ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση να ξαναβρεθούμε κοντά στον Ολυμπιακό, όπου έχουμε τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψουμε. Πήραμε όλες τις προφυλάξεις για να μείνουμε μακριά από τον ιό. Από αυτή την άποψη νιώσαμε προστατευμένοι και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Ελπίζουμε σύντομα να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να αγωνιστούμε ξανά και η ομάδα μας νιώθει τεράστια χαρά για την επιστροφή μας».