Ο Σισέ έχει να σκοράρει από την περυσινή σεζόν στην premier League και συγκεκριμένα από τις 7 Απριλίου, όταν με δικό του τέρμα η Νιούκαστλ κέρδισε 1-0 τη Φούλαμ. Η μοναδική φορά που ο Σενεγαλέζος σκόραρε τη φετινή σεζόν ήταν στο παιχνίδι για το League Cup με τη Λίντς τον Σεπτέμβριο.

«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και θέλουμε πολύ να βρει τη φόρμα του και να μας προσφέρει γκολ. Ο Παπίς είναι εξαιρετικός στις προπονήσεις και η συμπεριφορά του είναι υποδειγματική», δήλωσε ο Άγγλος προπονητής στην Daily Express για να προσθέσει:

«Όπως κάθε επιθετικός έτσι και εκείνος θέλει να σκοράρει και να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες. Είμαι σίγουρος πως τα γκολ του θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή».

Η Νιούκαστλ αγωνίζεται το Σάββατο(30/11) με την Γουέστ Μπρόμ και ελπίζει να συνεχίσει το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της που κρατάει εδώ και τρία παιχνίδια.

Αυτό την έφερε σε απόσταση δύο μόλις βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League αν και ο Πάρντιου ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι η οκτάδα.

Πηγή: sport-fm.gr