Τα συγχαρητήρια προς την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου εξέφρασε η AEGEAN για τη θριαμβευτική πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ειδικά για τον τελευταίο και καθοριστικό αγώνα για την πρόκριση απέναντι στη Ρουμανία, η AEGEAN γέμισε ένα αεροσκάφος Airbus 321 προσφέροντας τη δυνατότητα σε 200 έλληνες φιλάθλους να στηρίξουν και να εμψυχώσουν από κοντά την εθνική ομάδα στο Βουκουρέστι.

Οι τυχεροί φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες της National Arena του Βουκουρεστίου και πανηγύρισαν μαζί με τους υπόλοιπους έλληνες φιλάθλους την εμφάνιση της Εθνικής και την ιστορική πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, της «πατρίδας του ποδοσφαίρου».

Επιπλέον, οι τυχεροί φίλαθλοι, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, είχαν την τύχη να συγχαρούν από κοντά τους έλληνες παίκτες και να φωτογραφηθούν μαζί τους στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, αφού η αποστολή της εθνικής ομάδας αναχώρησε την ίδια ώρα με άλλη ειδική πτήση της AEGEAN.

Εορταστικό κλίμα επικράτησε και στην πτήση της επιστροφής, με το ιπτάμενο προσωπικό της AEGEAN να μοιράζει σε όλους τους επιβάτες βραζιλιάνικα μουσικά όργανα, δημιουργώντας έτσι μια ιδιαίτερα πανηγυρική ατμόσφαιρα με έντονο βραζιλιάνικο «χρώμα» και ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια αξέχαστη ημέρα.