Από την ελληνική αγορά και συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό θέλει να «ψωνίσει» αριστερό μπακ η Νάπολι, καθώς τόσο ο Κώστας Τσιμίκας όσο και ο Λεονάρντο Κούτρης έχουν μπει στη λίστα της ιταλικής ομάδας. Μάλιστα, ο πρώτος έχει κερδίσει την… pole position στην προτίμηση του συλλόγου της Καμπανίας, με τη μεταγραφή του να δρομολογείται.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ιταλία και Ελλάδα, για τον 23χρονο άσο των Πειραιωτών οι «παρτενοπέι» είναι έτοιμοι να κάνουν την κίνησή τους, αφού έχουν καταστήσει σαφές το έντονο ενδιαφέρον τους. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν φαίνεται να υποχωρούν κάτω από τα 15 εκατ. ευρώ.

Χθες, υπήρξε η πληροφορία ότι η Νάπολι θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά, η οποία όχι μόνο θα φτάνει το συγκεκριμένο ποσό, αλλά και θα το ξεπερνά. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την εφημερίδα «Φως των Σπορ», ο Τσιμίκας δεν ανοίγεται όσον αφορά το μέλλον του και δεν έχει συζητήσει για το συγκεκριμένο θέμα με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης, δήλωσε στην ιστοσελίδα Calcio Napoli 24: «Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Νάπολι, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, ή να επιβεβαιώσω επαφές με τον σύλλογο. Ο Τσιμίκας είναι ένας παίκτης με πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας».

Όπως και να έχει, η κατάσταση αναφορικά με τον διεθνή μπακ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, καθώς η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται στα μισά της.