Παρουσιάστηκε και επίσημα ο Κώστας Παπανικολάου ως παίκτης της Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής φόργουορντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Ευρωμπάσκετ και πλέον στρέφει την προσοχή του στους Καταλανούς,

Με τους οποίους ξεκαθάρισε πως θέλει να κάνει το… προσωπικό του three-peat, κατακτώντας την Ευρωλίγκα, ενώ έδωσε το σύνθημά του για τη νέα σεζόν. «Είμαι νικητής, αυτό δεν θα αλλάξει, το μυαλό μου μόνο στην Μπαρτσελόνα».

«Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ, αλλά να κάνω πράγματα για την ομάδα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω. Στο μυαλό μου έχω μόνο την Μπαρτσελόνα και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης και έχει χτίσει ένα σπουδαίο σύνολο. Οι λέξεις είναι εύκολες, αλλά αυτό που στην ουσία πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Είμαι νικητής κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Κύριος στόχος μου είναι η Ευρωλίγκα, αλλά φυσικά και ο τίτλος στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με τον τραυματισμό του και τις συγκρίσεις με τον Πιτ Μάικλ:

«Είμαι καλύτερα πλέον, πρέπει όμως να βιαστώ για να μπω στην αγωνιστική δράση. Φυσικά, αφότου μου δώσουν το ok οι γιατροί. Ο Πιτ Μάικλ είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα κι ένας πολύ καλός παίκτης. Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις. Δεν θα ήταν δίκαιο ούτε για αυτόν, ούτε και για μένα».

Τέλος, ερωτηθείς για τον Βασίλη Σπανούλη, σχολίασε: «Ο Βασίλης με βοήθησε πάρα πολύ εμένα και τους άλλους νέους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά σε μία ομάδα, όλοι πρέπει να βοηθούν όλους».

Πηγή: Sport-fm.gr