Απέναντι σε Μπενφίκα, Παρί και Άντερλεχτ θα μονομαχήσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Μίτσελ να δείχνει αισιόδοξος. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», με δηλώσεις του στη Nova, στάθηκε στη σημασία των εντός έδρας αγώνων που θα δώσει η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε φιλοδοξίες έπειτα από την κλήρωση. Θέλουμε και θα είμαστε καλύτεροι μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Με όλο το σεβασμό απέναντι στις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να τις βλάψουμε».

Για τη δυναμική που δίνει στον Ολυμπιακό το «Γ.Καραϊσκάκης»: «Οπωσδήποτε πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς σ’ αυτά τα τρία παιχνίδια αν θέλουμε να περάσουμε. Το γήπεδό μας έχει κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Για το γεγονός πως οι αντίπαλοι παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο: «Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος μας και ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Τις ευκολίες ή τις δυσκολίες τις δημιουργούμε οι ίδιοι».

Για τους βαθμούς που θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός: «Είναι πολύ σημαντικά τα τρία παιχνίδια στην έδρα μας, ωστόσο, υπάρχουν βαθμοί και εκτός έδρας που θα πρέπει να τους διεκδικήσουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr