Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα είναι γνωστοί για τα αισθήματα αγάπης που τρέφουν για την ομάδα τους, τα οποία πολλές φορές φροντίζουν να αποδεικνύουν και με κάποιες έως και υπερβολικές κινήσεις. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η κίνηση των οργανωμένων οπαδών του σερβικού συλλόγου να να αγοράσουν ένα τανκ και να το… πάρκαραν στον περιβάλλοντα χώρο του «Μαρακανά», με στόχο να αποτελέσει την ατραξιόν σε περίπτωση που η ομάδα προκρινόταν κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις στους ομίλους του Champions League.

Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο Τ-55, το οποίο αγόρασαν από τις αποθήκες στρατού. Ο λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση, έχει να κάνει με το ότι οι ίδιο ήθελαν να συμβολίσουν τους εαυτούς τους ως στρατιώτες του συλλόγου. Ωστόσο, η επιλογή αυτή -όπως φαντάζει λογικό- δέχθηκε και κριτική. Η εντονότερη έγινε από την Κροατία, καθώς το συγκεκριμένο πολεμικό όχημα είχε αποτελέσει το κύριο όπλο της Σερβίας στις επιθέσεις στην πόλη Βούκοβαρ, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ των δύο κρατών.

Οι πανηγυρισμοί πάνω στο τανκ δεν έλειψαν μετά το τέλος του αγώνα, με τους Delije να στήνουν το πάρτι πρόκρισης γύρω από αυτό. Για την ιστορία, ο Ερυθρός Αστέρας πήρε μια «χρυσή» ισοπαλία με σκορ 1-1, με την οποία αξιοποίησε το 2-2 του πρώτου ματς στη Βέρνη.