«Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε ήταν σε ένα καθοριστικό σημείο. Ήταν μια λανθασμένη εκτίμηση δική μου. Μας έφερε πίσω αυτό το γκολ. Όποτε βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, η αγωνιστική ανασφάλεια που βρισκόμαστε είναι μεγάλη. Μετά καταβάλλουμε πολύ μεγάλες προσπάθειες για να ανατρέψουμε το παιχνίδι και δυστυχώς όπως είδατε, ούτε σήμερα το καταφέραμε», τόνισε ο Τζόρβας

Για το πού πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα είπε: «Δεν ξέρω, αυτό πρέπει να το απαντήσει ο προπονητής. Γνωρίζει καλύτερα την ομάδα. Ατομικά ο καθένας πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, γιατί γενικά η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Έχουν έρθει αρκετές αναποδιές, οι οποίες μας έχουν επηρεάσει αρκετά και στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις ελπίδες πρόκρισης σχολίασε: «Αυτό θα εξαρτηθεί από το επόμενο παιχνίδι. Αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα όλα μπορούν να ανατραπούν, μην ξεχνάται τι έγινε πριν από δύο χρόνια. Φαινόταν ότι είχαμε χάσει το παιχνίδι της πρόκρισης, όμως μετά από ένα σερί νικών καταφέραμε να βρεθούμε στην επόμενη φάση».

Για τον μήνα-«φωτιά» που έρχεται κατέληξε: «Θα είναι ένας μήνας που θα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση, γιατί τα δύσκολα παιχνίδια σε κρατάνε πάντα σε εγρήγορση. Το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσουμε θα είναι καλύτερο».

Σπυρόπουλος: «Να κοιτάξουμε μπροστά»
Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Δεχτήκαμε σε μια ανύποπτη στιγμή, δεν το περιμέναμε. Μέχρι εκείνο το σημείο είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή δεχτήκαμε ένα γκολ, έπρεπε να αφήσουμε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος μέχρι να μπει το δεύτερο γκολ είχε καλύτερη κυκλοφορία. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, θέλαμε να μπούμε δυνατά. Στη συνέχεια ήρθε η κόκκινη του Ζιλμπέρτο, που και αυτή μας αποσυντόνισε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Το σημερινό ματς ήταν πολύ σημαντικό για εμάς.

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ήταν μια άτυχη στιγμή, στεναχωρήσαμε τον κόσμο. Ελπίζω όμως ότι όπως έγινε πριν από δύο χρόνια, να είμαστε στα επόμενα 4 παιχνίδια καλύτεροι και να επιζητήσουμε ένα θαύμα για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να αλλάξουμε εντελώς την εικόνα μας». Όσο για το αν η Κοπεγχάγη ήταν καλύτερη, ο διεθνής αμυντικός είπε: «Απλά ο Παναθηναϊκός ήταν χάλια. Δεν νομίζω ότι ήταν καλύτερη η Κοπεγχάγη, απλά προδοθήκαμε από το κακό μας διάστημα, εκεί που δεχτήκαμε τα δύο γκολ Δεχτήκαμε ένα γκολ σε μια άτυχη στιγμή και ήταν σαν να τεθήκαμε νοκ άουτ για ένα χρονικό διάστημα. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες».

Πηγή: gazzetta.gr