Στα δύο γκολ που δέχθηκαν σε σύντομο διάστημα στάθηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την απόβολή του.

«Είναι όλη η ομάδα πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και δεν τα καταφέραμε. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στον όμιλο. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να προσπαθήσουμε. Ήμασταν νευρικοί μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Προσπαθήσαμε αλλά δεν κάναμε ευκαιρίες. Πρέπει να απολογηθούμε για όλα αυτά.  Η μόνη λύση είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια, αλλά πλέον δεν είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τη Ρούμπιν για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης.

Μετά τα δύο γκολ που δεχτήκαμε αιφνιδιαστήκαμε πολύ και ήταν σαν να σταματήσαμε. Όπως είπα είναι δύσκολο, αλλά ακόμα έχουμε 4 παιχνίδια για να παλέψουμε. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι. Στο επόμενο ματς πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί. Πολλοί κουράστηκαν πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επιστρέψουμε», τόνισε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Πηγή: gazzetta.gr