Στο πλευρό του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, Νίκου Μαχλά, για τα περί διαφάνειας τάχθηκε, μέσω ανακοίνωσής του ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάνθος Πουλινάκης.

Μάλιστα, ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ υπογράμμισε πως όλοι στις τάξεις της ομάδας θα πρέπει να είναι ενωμένοι, προκειμένου ο ΟΦΗ να πάει ακόμη πιο ψηλά στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την περασμένη εβδομάδα στον απολογισμό που έκανα ως πρόεδρος της ΠΑΕ, ιδιαίτερο σημείο αποτέλεσαν τα οικονομικά δεδομένα για την περίοδο 2012-13 και κυρίως η διαχείρισή τους. Αναλυτικά πληροφόρησα όλους τους φορείς (μετόχους, φιλάθλους κ.λπ.) για την εξόφληση ή διευθέτηση όλων όσων είχαν οικονομικές δοσοληψίες με την ΠΑΕ, κυρίως λόγω εκκρεμοτήτων των περασμένων ετών. Κατά συνέπεια, οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά περί διαφάνειας με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, αφού εγώ έκανα πράξη την ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν θυμάμαι να είχε συμβεί. Μάλιστα, για την ενημέρωση των χιλιάδων φιλάθλων, που κάθε Κυριακή μας στηρίζουν με το υστέρημά τους, όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερωθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ταυτόχρονα αν χρειαστεί ή ζητηθεί από μετόχους, είμαι διατεθειμένος να προχωρήσω σε διαχειριστικό έλεγχο από ανεξάρτητο λογιστικό φορέα, για τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της δικής μου θητείας που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο. Είναι προφανές ότι οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά δεν αφορούν τη σημερινή διοίκηση, η οποία αν και ανέλαβε ένα τεράστιο οικονομικό βάρος, ουδέποτε προέβη σε κρίσεις για τα πεπραγμένα των προηγούμενων διοικήσεων.

Τελειώνοντας θα ήθελα να επαναλάβω ότι ο ΟΦΗ μόνο ενωμένος θα βρει γρηγορότερα το δρόμο του και προς αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να κινούμαστε όλοι μας».

Πηγή: Sport-fm.gr