Μπορεί να αμφισβητείται από τη διοίκηση. Μπορεί η θέση του στον πάγκο της Μίλαν να θεωρείται επισφαλής από τα Μέσα Ενημέρωσης της Ιταλίας. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, πάντως, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των οπαδών της ομάδας, όπως φάνηκε πριν την έναρξη του αγώνα των «ροσονέρι» με την Κατάνια το βράδυ της Κυριακής.

Στην κερκίδα των φανατικών οπαδών της Μίλαν αναρτήθηκε πανό στο οποίο ο κόσμος της ομάδας ζητούσε περισσότερο σεβασμό προς τον προπονητή. «Σεβαστείτε περισσότερο τον προπονητή μας, Αλέγκρι».

Το μήνυμα προς τη διοίκηση του συλλόγου είναι σαφές, αφού καθημερινά γίνονται αναφορές για τον πιθανό αντικαταστάτη του Αλέγκρι, ο οποίος στα τρία χρόνια της παρουσίας του στη Μίλαν έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, έχει τερματίσει μία φορά στη δεύτερη θέση και φέτος διεκδικεί την τρίτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Ο ίδιος ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ρωτήθηκε για το πανό μετά το τέλος του αγώνα και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του. «Ο κόσμος καταλαβαίνει τις προσπάθειές μας και αναγνωρίζει τους κόπους μας. Οι οπαδοί της Μίλαν ξέρουν αυτά που πετύχαμε στα τρία χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα και δεν ξεχνούν. Είναι μια δικαίωση της δουλειάς μου το πανό αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μίλαν.

Πηγή: sport-fm.gr