Η αναζήτηση κεντρικού μέσου στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται, παρά την απόκτηση του Ντούγκλας Αγκούστο, καθώς ο Αμπέλ Φερέιρα έχει διαπιστώσει πως η συγκεκριμένη γραμμή χρειάζεται ενίσχυση. Ένα ακόμη όνομα έρχεται στο προσκήνιο, αυτήν τη φορά από την Ισπανία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρουν οι ισπανικές ιστοσελίδες το ραδιόφωνο της Marca υποστηρίζει ότι ο «δικέφαλος» του Βορρά εξετάζει την περίπτωση του Εμανουέλ Τσεκίνι της Μάλαγα. Πρόκειται για έναν παίκτη που γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1996, με ύψος 1,79 μέτρα και καλό πόδι το δεξί.

Ο σύλλογος της Ανδαλουσίας είχε δαπανήσει 4,7 εκατομμύρια ευρώ το 2017 για να τον αποκτήσει από την Μπάνφιλντ, ωστόσο έως τώρα εκείνος δεν έχει βρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής και έτσι εξετάζεται η περίπτωση να πωληθεί. Μάλιστα, την προηγούμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στην πρώην ομάδα του, με την οποία είχε 15 συμμετοχές.

Από την Ισπανία υποστηρίζουν ότι η Μάλαγα θα κάνει προσπάθεια να πάρει μέρος των χρημάτων που δαπάνησε για τον Τσεκίνι, ενώ αναφέρεται πως ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί και σε άλλους συλλόγους στην Ελλάδα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δείχνει να είναι ο πιο «ζεστός».