Ο Ντέβιντ Μπέκαμ έχει «κερδίσει» τους πάντες στην Παρί Σεν Ζερμέν με τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του και πρόσφατα ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει και την επόμενη σεζόν.

Ο 37χρονος μέσος δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο, μετέθεσε τις όποιες εξελίξεις για το καλοκαίρι. «Έχω μιλήσει τόσο με τη διοίκηση, όσο και με τον προπονητή. Από την πλευρά μου, ξέρω ότι είναι ικανοποιημένοι μαζί μου και από τη δική τους, ξέρουν ότι και εγώ είμαι καλά στο Παρίσι. Ωστόσο, δεν είμαι πια τόσο νέος. Θα απολαύσω τα πάντα μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα συζητήσουμε για το μέλλον» ανέφερε σχετικά.

Ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης (02/04) με τη Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό και στον επαναληπτικό, καθώς είναι τιμωρημένος ο Ματουιντί. «Αν ξεκινήσω βασικός, θα είναι σπουδαίο. Αν πάλι όχι και αγωνιστώ ως αλλαγή, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου» τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε ξεχωριστά στο Καμπ Νου.

«Είναι ωραίο να παίζει κανείς σε αυτό το γήπεδο και ακόμη καλύτερο αν κερδίζει εκεί. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να μην ήταν με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα, αλλά είναι η καλύτερη ανάμνηση που έχω από αυτό το γήπεδο» δήλωσε και κατέληξε: «Εξίσου σπουδαίο ήταν όταν αγωνιζόμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης και νικήσαμε 2-1 για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια».

Πηγή: sport-fm.gr