Ήταν ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν περισσότερο στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Οι ομάδες της Ευρώπης που προσπάθησαν να τον αποκτήσουν ήταν αρκετές, με την Ίντερ να φέρεται εκείνη που βρέθηκε πιο κοντά από όλες. Ο Παουλίνιο, όμως, θα παραμείνει στην Κορίνθιανς, αφού αυτό επιθυμούσε τόσο ο ίδιος, όσο και η διοίκηση του συλλόγου.

Η εξέλιξη αυτή χαροποίησε τους οπαδούς της Κορίνθιανς, οι οποίοι «βομβάρδισαν» με μηνύματα την προσωπική σελίδα του παίκτη στο Facebook, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους. Από την πλευρά του ο Παουλίνιο φρόντισε να τους ευχαριστήσει με δικό του μήνυμα.

«Πήρα πολλά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο της ομάδας μας και αυτό με χαροποιεί. Αγαπώ την Κορίνθιανς και τους οπαδούς της, οι οποίοι με στηρίζουν από την πρώτη μου μέρα στην ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους, συνεχίζουμε μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παουλίνιο.

Όπως είναι λογικό, ακολούθησαν ακόμα περισσότερα μηνύματα από τη μεριά των οπαδών, στα οποία ήταν εμφανής ο ενθουσιασμός τους για την παραμονή του παίκτη στη Βραζιλία.

Από την πλευρά του παίκτη, βέβαια, δεν έγινε σαφές αν η συνεργασία του με τη Βραζιλιάνικη ομάδα θα συνεχιστεί και μετά το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr