Επιχειρηματικά γκρουπ από Ασία και ΗΠΑ αρχίζουν να παρακολουθούν όλο και πιο ζεστά το θέμα του ιδιοκτησιακού της Τσέλσι, μαζί και με τον πλουσιότερο άνθρωπο του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζιμ Ράτκλιφ.

Παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των «μπλε» για καθημερινή επικοινωνία και ενημέρωση του Ρομάν Αμπράμοβιτς για τα τεκταινόμενα στην ομάδα και την αφοσίωσή του στον λονδρέζικο σύλλογο, υπάρχουν στοιχεία που ενισχύουν τις υποψίες και τις θεωρίες για σκέψεις πώλησης των μετοχών της Τσέλσι από τον Ρώσο μεγιστάνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mail on Sunday, οι άνθρωποι του λονδρέζικου συλλόγου έχουν κάνει κάποιες πρώτες επαφές με εκπροσώπους τριών διαφορετικών ενδιαφερόμενων!

Ο ένας εξ αυτών είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο, Τζιμ Ράτκλιφ, που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τους «μπλε», όμως, πλέον στο παιχνίδι έχουν μπει επιχειρηματικά κονσόρτιουμ από ΗΠΑ αλλά και Ασία.

Πάντως, φαίνεται πως πρόθεση του Ρομάν Αμπράμοβιτς που άλλαξε ολόκληρη την σύγχρονη ιστορία της ομάδας, είναι να εξασφαλίσει περισσότερα από αυτά που είχε διαθέσει εκείνος για τις μετοχές του κλαμπ και αξιώνει 2,5 δισεκατομμύρια λίρες…

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.