Από το πρωί της Παρασκευής (29/03) έχει δει το φως της δημοσιότητας το σενάριο που θέλει την Μπενφίκα να ενδιαφέρεται για τον Γιάννη Μπουζούκη και να έχει έρθει σε επαφή με τους «πράσινους» για τον 21χρονο μέσο.

Μάλιστα, η A’ Bola ανέφερε πως η κουβέντα έφτασε και στο οικονομικό, με την πορτογαλική ομάδα να σκέφτεται να προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ. Πόσο που στο «τριφύλλι» θεωρούν πως είναι μικρό, ζητώντας περίπου 5 εκατομμύρια.

Φαίνεται, όμως, πως τα παραπάνω δεν ισχύουν, τουλάχιστον όπως υποστηρίζουν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Από το «τριφύλλι» ξεκαθάριζαν πως δεν έχει γίνει καμία πρόταση από την ομάδα της Λισαβόνας για τον ταλαντούχο μέσο, ενώ για τα σενάρια περί ανανέωσης του συμβολαίου του, έλεγαν πως η γενική φιλοσοφία είναι πως αποτίμηση θα γίνει στο τέλος και κάθε περίπτωση θα εξεταστεί ξεχωριστά.

Βέβαια, πρέπει να αναφερθεί το εξής: η Μπενφίκα, όπως και αρκετές άλλες ομάδες, έχουν παρακολουθήσει από κοντά τον ταλαντούχο άσο, σε ένα από τα πολλά ταξίδια που έχουν κάνει οι «κατάσκοποί» της στη χώρα μας. Ωστόσο, δεν έχουν λάβει κάποια απόφαση για αυτόν. Πόσω μάλλον να μπουν σε διαδικασία συζήτησης των οικονομικών παραμέτρων.

Πηγή: gazzetta.gr