Η αμφίβολη συμμετοχή του Διαμαντίδη και η απουσία του «Σόφο» στο ματς με την Ζαλγκίρις για την πρεμιέρα του Top 16 δεν αλλάζει το στόχο του Παναθηναϊκού, που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Όπως εξήγησε ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι πολύ σημαντικό οι «πράσινοι» να μπουν με το «δεξί» στη συνέχεια της διοργάνωσης και παρότι είναι πιθανόν να στερηθούν τις υπηρεσίες δύο σημαντικών στελεχών τους θα έχουν στη διάθεσή τους δύο νέους παίκτες.

«Η δεύτερη φάση της Euroleague αρχίζει. Τι πρώτο μας παιχνίδι είναι στην έδρα μας με αντίπαλο την Ζαλγκίρις Κάουνας, μία ομάδας που μέχρι τώρα έχει δείξει ποιότητα, αθλητικά στοιχεία και πολλή ενέργεια, ιδιαίτερα στην άμυνα. Από την άλλη, εμείς έχουμε δύο νέα πρόσωπα, τον Καπόνο και τον Γκιστ και έχουμε δουλέψει μαζί τους τις τελευταίες ημέρες», είπε ο «Άρτζι» και πρόσθεσε:

«Έχουμε όμως και δύο τραυματισμούς. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε αν είναι έτοιμος ο Διαμαντίδης, ενώ επίσης τραυματίας είναι ο Σχορτσανίτης. Αυτό ωστόσο δεν αλλάζει το στόχο. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι αυτής της φάσης».

Πηγή: Sport-fm.gr