Πολλή προσπάθεια θα πρέπει να καταβάλουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, στην πρεμιέρα του Top 16 κόντρα στην Ζαλγκίρις, για να φτάσουν στη νίκη, όπως ανέφερε ο Στεφάν Λάσμε.

Ο γκαμπονέζος σέντερ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Euroleague εξήγησε ότι οι Λιθουανοί έδειξαν από την κανονική περίοδο ότι είναι δυνατή ομάδα, για αυτό και οι «πράσινοι» θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να παλέψουν σε όλη τη διάρκεια των 40 λεπτών της αναμέτρησης.

«Πρέπει να βγούμε και να παίξουμε όσο πιο σκληρά γίνεται. Πρέπει να παλέψουμε κάθε δευτερόλεπτο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα με την Ζαλγκίρις Κάουνας. Πιθανόν πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο από ότι μέχρι τώρα γιατί βρισκόμαστε στο Top 16, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δώσουμε το στίγμα μας για την συνέχεια αυτής της δεύτερης φάσης της Euroleague», είπε ο παίκτης του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Δεν θα είναι εύκολο, η Ζαλγκίρις ήταν πολύ καλή στην διάρκεια της κανονικής σεζόν και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να πετύχουμε το στόχο μας στο πρώτο παιχνίδι του Top 16. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι».

Πηγή: Sport-fm.gr