Η Γιουβέντους αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο πήρε τη νίκη στην έδρα της απέναντι στην Τορίνο για την 15η αγωνιστική της Serie A.

Η «γηραιά κυρία» επέστρεψε στις νίκες και δείχνει ότι παραμένει το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο.

Η Γιουβέντους προσπάθησε από την αρχή της αναμέτρησης να επιβάλει τον ρυθμό της, βρήκε, όμως, απέναντί της την πολυπρόσωπη άμυνα της Τορίνο. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν και μεγάλη ευκαιρία στο 23’ με τον Μετζορίνι να πλασάρει τον Μπουφόν, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω. Οι «μπιανκονέρι» μετά από αυτή τη φάση αφυπνίστηκαν και προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ. Στο 36’ άλλαξε η αριθμητική ισορροπία, καθώς ο αμυντικός της Τορίνο, ο Γκλικ, έκανε ένα «δολοφονικό» τάκλιν στον Τζιακερίνι και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Στο 41’ η «γηραιά κυρία» κέρδισε πέναλτι, μετά από χέρι του Μπάσα, ωστόσο, ο Πίρλο έχασε την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους μπήκε και πάλι δυνατά και έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Τον… γόρδιο δεσμό για τους «μπιανκονέρι» έλυσε ο Μαρκίζιο με κεφαλιά στο 57ο λεπτό. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το πόδι στο… γκάζι και στο 67ο λεπτό ήρθε και το 2-0 από τον Τζιοβίνγκο. Ο Μαρκίζιο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο για την ομάδα του έκανε στο 84’ το τελικό 3-0.

Πηγή: sport-fm.gr