Είχε να… γευτεί τη χαρά της νίκης στο Τσάμπιονς Λιγκ για περισσότερο από τρία χρόνια.

Η Γιουβέντους, όμως επέστρεψε, πήρε άνετη νίκη 4-0 επί της Νόρτζελαντ και έσπασε την «κατάρα» των έξι παιχνιδιών που αγνοούσε το τρίποντο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «μπιανκονέρι» πριν το παιχνίδι με τους Δανούς, είχαν πανηγυρίσει τρεις βαθμούς τελευταία φορά στις 21 Οκτωβρίου, όταν και ξεπέρασε στο Τορίνο το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα με σκορ 1-0. Από τότε μεσολάβησαν έξι παιχνίδια. Ήττα 1-0 στην έδρα των Ισραηλινών στις 3/11/2009, ήττα στη Γαλλία από την Μπορντό με σκορ 2-0 στις 25/11/2009, καθώς και η «βαριά» ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου το ίδιο έτος με σκορ 4-1 εντός έδρας.

Και φέτος την κυνηγούσε αυτό το αρνητικό σερί, έχοντας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ τρεις ισοπαλίες. Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» 2-2 με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, 1-1 με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ιταλία, καθώς και το 1-1 στη Δανία με τη Νόρτζελαντ.

Πλέον, με την τεσσάρα κόντρα στους Δανούς ξέσπασε, άφησε πίσω της τα παιχνίδια χωρίς νίκη και βλέπει ταυτόχρονα την πρόκριση στους «16» να είναι ανοιχτή!

Πηγή: sport-fm.gr