Το κύμα ίωσης που «χτύπησε» τον Παναθηναϊκό, με εννέα παίκτες, αλλά και τον Γιώργο Δώνη να βγαίνουν… νοκ άουτ, επηρέασε για τα καλά την προετοιμασία για το μεθαυριανό (19:30) παιχνίδι στη Λαμία, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η χθεσινή πρωινή προπόνηση έγινε με πάρα προβλήματα, εξαιτίας των απουσιών, ενώ ακυρώθηκε και το απογευματινό πρόγραμμα. Όλο αυτό το σκηνικό έχει θορυβήσει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», οι οποίοι μάλιστα σκέφτονται σοβαρά την κατάθεση αιτήματος για αναβολή του ματς στο ΔΑΚ της φθιωτικής πόλης.

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών

Γίνει δεν γίνει τελικά το ματς, το μόνο σίγουρο είναι πως έπειτα από σχετική απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, οι «πράσινοι» θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους (εάν πραγματοποιηθεί ο αγώνας), καθώς στο ΔΑΚ αναμένεται να βρεθούν μεμονωμένα αρκετοί φίλοι της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, την προσεχή Πέμπτη (10-01-2019) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, περιόδου 2018 – 2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».