Πειθαρχική δίωξη σε βάρος Έτο και ΠΑΟΚ

Για δυσφήμηση του αθλήματος


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
21:36
31/10/2012
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος Έτο και ΠΑΟΚ
3
loading

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Έτο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, για το σχόλιο του βραζιλιάνου μπακ μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

«Η ελληνική ομοσπονδία πρέπει να ντρέπεται για τους διαιτητές. Όλοι είναι εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά εμείς θα τα ξεπεράσουμε όλα», έγραψε στο twitter κι όπως στην περίπτωση του Στέφανου Αθανασιάδη η δίωξη έγινε με βάση το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα που αναφέρεται σε περιπτώσεις «δυσφήμησης του αθλήματος», ενώ για την ΠΑΕ με βάση το άρθρο 14 που αναφέρεται «στην ευθύνη των ομάδων για πράξεις αθλητών τους που δεν προάγουν το ποδόσφαιρο».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Αραούχο Έτο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Γιώργος

    της κοντής[...] της φταίνε οι τρίχες! Μιά ζωή στη ν κλάψα...

  2. avatar ΔΑΣΚΑΛΟΣ

    ΑΘΩΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ, Ε ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  3. avatar andreas

    Υποκριτές, ο κοσμος το \'χει τουμπανο και σεις κρυφο καμάρι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει