Φανέλα βασικού στο σημερινό παιχνίδι (20:30) του Παναθηναϊκού με τον Άρη θα πάρει ο Νίκος Σπυρόπουλος καθώς ο Ζεσουάλντο Φερέιρα αποφάσισε να μην πάρει το ρίσκο της χρησιμοποίησης του Χουχούμη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο διεθνής ακραίος, μάλιστα, θα πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού των «πράσινων».

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ένα δίλημμα σε ότι αφορά την χρησιμοποίηση είτε του Σπυρόπουλου είτε του Χουχούμη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εντέλει, αποφάσισε να… ποντάρει στα σίγουρα, με τον σαφώς πιο έμπειρο Σπυρόπουλο να μπαίνει στην 11άδα.

Μάλιστα, από την στιγμή που Βύντρα και Μπουμσόνγκ απουσιάζουν, ο διεθνής ακραίος αμυντικός θα πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι των «πράσινων» θα είναι οι: κάτω από τα γκολπόστ ο Καρνέζης, στα δεξιά θα παίξει ο Σεϊταρίδης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Πίντο και Βελάσκες. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Βιτόλο και Μαρίνος ενώ στην τριάδα μπροστά θα αγωνιστούν οι Ζέκα δεξιά, Κουίνσι αριστερά και Χριστοδουλόπουλος πίσω από τον επιθετικό. Στη κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τοτσέ.

Πηγή: sport-fm.gr