Ο Κλάουντιο Ρανιέρι είναι «υπεύθυνος» για ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά επιτεύγματα, δηλαδή την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ με τη Λέστερ, αλλά και για κάποιες από τις πιο τρανταχτές αποτυχίες στο λαοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη, όπως αυτή με τη εθνική Ελλάδας, με τις δύο ήττες από τα Νησιά Φερόε.

Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός είναι πλέον προπονητής στη Φούλαμ, την οποία θα προσπαθήσει να κρατήσει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αν και το έργο του φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας του είναι πως δέχεται πάντα γκολ και έτσι βρήκε ένα κίνητρο για να δελεάσει τους ποδοσφαιριστές του να κρατήσουν το «μηδέν».

Όπως είχε κάνει και στη Λέστερ, έτσι και τώρα, δίνει στους παίκτες το κίνητρο του… junk food. Έτσι, στο «Κρέιβεν Κότατζ» θα επιτρέπεται η κατανάλωση χάμπουργκερ, κάθε φορά που η Φούλαμ θα κρατάει ανέπαφη την εστία της στη σεζόν. Κάτι που στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει γίνει ούτε σε ένα ματς από τα 12 που έχει παίξει η ομάδα του. Αυτό έχει συμβεί μόλις σε έναν αγώνα Λιγκ Καπ, με την αδύναμη Έξετερ.