Διάθεση να ρίξει τους τόνους και να κλείσει οριστικά το θέμα που βγήκε στη δημοσιότητα και αφορά το επεισόδιο που είχε με τον Μάρκο Πάντελιτς, έδειξε μέσω του Twitter ο Ντιόγκο.

Μάλιστα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού με το νέο του… τιτίβισμα τονίζει πως διατηρεί καλές σχέσεις με όλους στην ομάδα του Πειραιά και πως το μόνο που θέλει είναι να δουλεύει σε ένα καλό περιβάλλον.

«Για να κλείσω το θέμα. Θέλω ένα καλό περιβάλλον, στο οποίο δεν θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα λένε την αλήθεια και θα λένε ό,τι θέλουν. Εγώ έχω καλές σχέσεις με όλους», ήταν το πιο πρόσφατο «τιτίβισμα» του Ντιόγκο, ο οποίος όπως φαίνεται θέλει να κλείσει εντελώς το θέμα.

Πριν την έναρξη της χθεσινής (21/9) προπόνησης ο Ντιόγκο λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τον Μάρκο Πάντελιτς και αφορμή στάθηκε ένα… σουτ του Βραζιλιάνου, το οποίο βρήκε στον Σέρβο.

Ωστόσο, το επεισόδιο είχε συνέχεια και εκτός… Ρέντη, καθώς ο Ντιόγκο άφησε αιχμές μέσω Twitter, κάνοντας λόγο για κάποιο άτομο, το οποίο παίζει μαζί του και τον έχει φτάσει στα όριά του.

Πηγή: sport-fm.gr