Την αποστολή για τους δυο τελευταίους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013 ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Βοσνία/Ερζεγοβίνη (7/9) στο στάδιο «Asim Ferhatovic Hase» στο Σαράγεβο, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα φιλοξενήσει την Κύπρο στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ο κ. Τσάνας «προώθησε» αρκετά από τα στελέχη της Νέων στην Ελπίδων και θα προσπαθήσουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο την προκριματική φάση του Euro 2013.

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα (3/9), ημέρα όπου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία στον Άγιο Κοσμά. Η αποστολή θα αποχωρήσει για το Σαράγεβο την Τετάρτη (5/9).

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Τσάνα: Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ), Ανδρέας Γιαννιώτης (Ολυμπιακός), Μανώλης Τζανακάκης (Εργοτέλης), Γιάννης Ποτουρίδης (Πλατανιάς), Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος), Σπύρος Φουρλάνος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Τάσος Μπακασέτας (Αστέρας Τρίπολης), Απόστολος Βέλλιος (Έβερτον), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Δημήτρης Διαμαντάκος (Πανιώνιος), Γιώργος Κατίδης (ΑΕΚ), Γιάννης Γιαννιώτας (Άρης), Μπάμπης Λυκογιάννης (Ολυμπιακός).

Πηγή: sport-fm.gr